Georgeta Voinovan: Nu accept să fim tratați ca niște nevertebrate! Nu acceptă vaccinarea obligatorie. Acele nenorocite teste, menite să îngroașe buzunarele cuiva!

Așadar, e oficial: cadrele didactice din R.Moldova sunt obligate să se vaccineze, sau să se testeze la coid-19 la fiecare 14 zile din cont propriu. Pentru ce? Evident, pentru a se proteja și a-și proteja elevii! A scris într-o postare pe facebook interpreta de muzică ușoară, porfesoară, Georgeta Voinovan.

Una nu înțeleg: ce protectie le asigura celor din jur persoanele vaccinate, din moment ce se pot infecta și transmite virusul la fel ca și cele nevaccinate? Sau dacă te-ai vaccinat, capeți inclusiv libertatea de a transmite virusul mai departe???
Nu vi se pare că avem dreptul și la niște răspunsuri logice? Dacă toți transmit virusul, indiferent de statutul imunologic, necesar ar fi se testeze toti din 14 in 14 zile, sau nimeni! Adica eu îmi trimit copiii la școală „liniștită” că profesorii s-au vaccinat, dar, surpriză! Dacă cineva dintre ei se infectează și nu se testeaza permanent, POATE și ARE DREPTUL să umple școala!!!

Păi, dragii mei, atunci mai sigur pentru noi, ca părinți, este să căutăm dascăli nevaccinați, care vor prezenta testul negativ la fiecare 2 săptămâni și să-i ajutăm să achite acele nenorocite teste, menite să îngroașe buzunarele cuiva! POATE ÎNCEPEM SĂ GÂNDIM, CU TOȚII? P.S. Am mers exclusiv pe logica sistemului, ca părinte! Nu înțeleg și nu accept să fim tratați ca niște nevertebrate!

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*