Groaznic! Copila de 1 an a fost bătută și ucisă cu furculița de bona și prietenul ei

Pe data de 30 octombrie, la ora 17:13, Poliția a fost alertată în privința dispariției unui copil ce avea un an și zece luni. Apelul a venit din partea mamei, o tânără în vârstă de 19 ani. Imediat au fost alertate toate organele în vederea identificării copilului. În urma măsurilor efectuare de organele competente s-a stabilit că copilul a dispărut din alt apartament, decât cel menționat de mamă. Scrie Deschide.md

Ulterior s-a constatat că pe data de 27 octombrie 2021 copilul a fost lăsat de mama sa, temporar, în grija unei cunoștințe, la fel în vârstă de 19 ani.

Tânăra, în grija căreia a fost lăsat copilul, a fost audiată și le-a declarat oamenilor legii că a predat copilul unor rude ale femeii, dintr-un raion. Informația a fost imediat verificată, însă nu s-a adeverit. Mai multe echipaje au mers în raionul și la rudele despre care a menționat tânăra și s-a confirmat cu certitudine că copilul nu a fost lăsat la acolo. 

În urma măsurilor speciale de investigație a fost constatat, totuși, că a avut loc decesul copilului. A fost identificat și locul unde a fost aruncat corpul neînsuflețit al micuței. 

„A avut loc un omor, săvârșit cu o deosebită cruzime de către o bonă în vârstă de 19 ani, se presupune că, în comun cu concubinul său”, a precizat Podarilov. 

Urmare a examinării medico-legale, s-a stabilit că copilul avea mai multe leziuni corporale. Preventiv, cauza decesului a fost stabilită ca fiind o traumă cranio-cerebrală. Copilul avea lezate și organele interne, țesuturile moi, avâd și înțepături cu fruculița în regiunea spatelui. 

Apartamentul unde s-a produs odioasa crimă era închiriat de aproape două luni. Suspecții nu-și recunosc integral vina.

Poliția a menționat că tatăl copilei de un an și zece luni nu era implicat în creșterea și educarea fetiței. Mama acesteia era într-o relație cu o persoană aflată în detenție.

Șeful IGP a mai specificat că copilul se afla într-o situație de risc, așa cum familia mamei micuței facea parte din pătura social vulnerabilă și are antecedente penale. Mama a mai fost sancționată contravențional și pentru educația proastă oferită copilului ei. Familia femeii se afla în vizorul poliției și au fost făcute mai multe sesizări către autoritățile din domeniul social.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*