Guvernul Gavrilița vrea ”executarea” lui Stoianoglo. Vedem mai mult un avocat a unor grupuri de interese decât cineva care se preocupă de înfăptuirea justiției

Prim-ministra desemnată, Natalia Gavrilița, nu vede nici un efect în urma întâlnirii cu procurorul general Stoianoglo. Procuratura generală s-a concentrat asupra apărării criminalilor în loc să se ocupe cu documentarea dosarelor.

„Noi am avut suficient timp ca să vedem acțiunile, dar mai bine zis, inacțiunile Procuraturii Generale. De aceea, nu știu dacă o asemenea întâlnire va aduce vreun efect”, a declarat Natalia Gavrilița.

„Este foarte simplu. Domnul Stoianoglo a venit și a spus că au fost dosare ticluite sau falsificate și a permis unor criminali să iasă din pușcărie. Bine, dacă este adevărat, atunci unde sunt dosarele împotriva procurorilor care au falsificat alte dosare? De ce Procuratura s-a concentrat pe apărarea acestor criminali, în loc să se ocupe de documentarea dosarelor și identificarea acelor mărturii, dovezi care ar permite pedepsirea acestor pesoane? Au trecut aproape doi ani și noi nu vedem rezultate. Vedem mai mult un avocat a unor grupuri de interese decât cineva care se preocupă de înfăptuirea justiției. Astfel că, cetățenii întreabă de ce mai plătim salarii unor asemenea persoane care nu sunt capabile să aducă mai multă dreptate”, a adăugat Gavrilița.

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*