Guvernul vrea să construiască, repare aziluri de bătrâni, cămine studențești. APL este îndemnată să completeze cu informații chestionarul…

Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale anunță lansarea apelului de colectare a informațiilor pentru  pregătirea  Fazei  III a Proiectului de construcție a locuințelor sociale. 
Apelul este realizat de Unitatea de Implementare a Proiectului de Construcție a Locuințelor pentru Păturile Socialmente Vulnerabile II (UIP II) și implementat în contextul Acordului de Grant privind asistența tehnică între Ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei BDCE, din Contul de Coeziune Socială a Donatorului Spaniol. 

Apelul este destinat Autorităților Publice Locale, care vor fi chestionate pentru colectarea informațiilor privind necesitatea construirii locuințelor sociale, azilurilor pentru bătrâni și reparația/ modernizarea căminelor pentru elevi și studenți. 

Astfel, Autoritățile Publice Locale sunt invitate să participe la studiul de fezabilitate realizat de UIP II prin furnizarea datelor invocate în chestionar. Totodată, APL-urile interesate pentru a participa în cadrul Proiectului, Faza III, vor trebui să prezinte informația pe care o dețin: conceptul, terenul, construcția nefinalizată, construcția ce necesită reconstrucție sau renovare, documentația tehnică de proiect, etc. Chestionarul poate fi accesat și completat AICI și expediat la următoarea adresa electronică: iunona.lungul@midr.gov.md.

Pentru mai multe informații sau precizări, accesați pagina web: www.locuintesociale.gov.md sau apelați numerele de tel.: 022 224-566; 022 250 679; 0698 49387. 

În perioada 2009-2022 prin Proiectul de construcții sociale Faza I și Faza II, în Republica Moldova au fost construite 946 locuințe sociale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*