Hoțul Ilan Șor: Maia Sandu vrea să-și ducă planul diabolic până la capăt și are de gând să calce și pe cadavre pentru a o scoate pe Marina Tauber din cursa electorală.

Fugarul și Hoțul de miliarde, pușcăriașul Ilan Șor, care a prădat moldovenii de banii și a fugit în Israel, o atacă pe președinta Maia Sandu, acuzând-o că vrea să o scoată din cursa electorală pe Marina Tauber. Ilan Șor este condamnat la 7 ani de pușcărie cu executare pentru furtul miliardului.


Ilan Șor: Maia Sandu vrea să-și ducă planul diabolic până la capăt și are de gând să calce și pe cadavre pentru a o scoate pe Marina Tauber din cursa electorală.

Principala uzurpatoare a țării, Maia Sandu, a dat indicația ca alegerile să fie anulate, să mai fie organizat încă o dată turul doi la Bălți, însă deja fără Tauber în buletinul de vot. Sandu vrea să-i lase în cursă doar pe slugile ei credincioase, Grigorișin și Marcoci.

De altfel, așa cum a vrut să facă de la bun început. CEC și Pavel Postică, la indicația Maiei Sandu, intenționează să se întrunească în ședință ca să o ia o hotărâre în acest sens în această seară sau mâine dimineață.

Acești uzurpatori au dus abuzul și încălcarea legilor la un nou nivel, un nivel care nu a mai fost atins de nimeni până acum. Și-au supus toate instituțiile statului și nu dau doi bani pe votul alegătorilor de la Bălți.

Au de gând să calce tot ce le stă în cale pentru a-și duce planul până la final. Dar noi nu vom lăsa lucrurile așa.

Am un mesaj pentru acești „oameni buni”: sfârșitul vostru a început și nu mă voi liniști până când veți plăti pentru toate abuzurile pe care le-ați făcut!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*