Igor Dodon amenință: Dacă oamenii vor îngheța în casă, ei vor ieși să se încălzească la proteste în stradă.

Socialistul Igor Dodon, amenință cu proteste guvernarea dacă nu va rezolva criza gazelor. Dodon acuză PAS de criza economică și gazelor. Tot astăzi Andrei Spînu i-a replicat lui Dodon că s-a rugat (la Kremlin) dar nu a fost ajutat cu nimic.

Vreau să le transmit celor de la guvernare un mesaj pe care îl aud tot mai des în aceste zile de la cetățeni: Dacă oamenii vor îngheța în casă, ei vor ieși să se încălzească la proteste în stradă.

Aveți în vedere, voi, cei de la PAS, că lumea înțelege foarte bine toate erorile politice și economice pe care le-ați comis până acum, iar răbdarea oamenilor are o limită.

Apucați-vă repejor de rezolvat criza gazelor și electricității, rezolvați și alte crize pe care le-ați provocat, inclusiv pe piața petrolieră și agricolă, nu umblați cu nasul pe sus și nu așteptați cadouri de la parteneri.

Apucați-vă de treabă, pentru că fiecare zi ratată apropie țara de colaps energetic și cufundă lumea în sărăcie, iar voi vă apropiați de marginea prăpastiei politice în care o să vă arunce societatea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*