Igor Dodon: Ion Cebanu nu va fi parte a listei acestui bloc electoral, nu trebuie să participe în această campanie electorală

cotidanul.md

Ion Ceban este membru al echipei, a fost promovat la funcția de primar general de noi, eu l-am prezentat, cu partidul am lucrat, i-am asigurat victoria împreună cu Chișinăuenii care l-au susținut. Ratingul lui Ion Ceban este în creștere și mă bucur de acest lucru, sincer. Un membru al echipei mele, al echipei noastre a mers înainte. Evident dacă l-am lua pe lista electorală, s-ar putea de presupus că vom avea plus valoare pentru acest bloc electoral.

Dar Ion Ceban a fost ales primar general nu pentru a face campania electorală pentru un bloc electoral și să meargă pe liste în parlament. El era deputat când a plecat la primărie. Ion Ceban a fost votat de Chișinăuieni pentru a face regulă în oraș, el se isprăvește cu asta.

Dacă vă interesează opinia mea… evident că noi am putea să-l luăm pe listă în primii trei, patru. Cred că dacă noi o să-l rugăm, va accepta, dar eu consider că noi nu trebuie să facem acest lucru.
Eu consider că el nu trebuie să participe în această campanie electorală, trebuie să se ocupe de problemele Chișinăuienilor. Cred că așa și se va întâmpla.
Ion Cebanu nu va fi parte a listei acestui bloc electoral. A declarat Igor Dodon în cadrul unei emisiuni de la Prime.

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*