×

Igor Dodon o acuză pe Veronica Dragalin și Maia Sandu de hărțuirea familiei sale. Dodon nu vrea să fie cercetat în dosarele pe care le are

Igor Dodon o acuză pe Veronica Dragalin și Maia Sandu de hărțuirea familiei sale. Dodon nu vrea să fie cercetat în dosarele pe care le are

Șeful Socialiștilor, Igor Dodon o atacă dur pe Veronica Dragalin, șefa Centrului Național Anticorupție, pentru că s-ar ocupa de dosarele în care este anchetat. Dodon vrea ca Procuratura și CNA să se ocupe de furtul Miliardului și Landromat, dar să nu se ocupe de dosarele penale în care este cercetat, acesta o acuza pe Veronica Dragalin și Maia Sandu că îi hărțuiesc familia și medicii care au stabilit diagnoza pentru fiul său, care urmează să facă un tratament în România. Igor Dodon va pleca pe 28 ianuarie în România pentru câteva zile pentru reabilitarea post covid a fiului său.

”Domnișoarei Dragalin nu-i ajunge hârtie, nu au oameni să se ocupe de furtul miliardului, landromat și altele dosare importante, în schimb au timp și forțe pentru a pune procurorii de buzunar să-și bată joc de familia mea, de medici, doar pentru că au stabilit diagnoza și au prescris tratamente.” A scris Igor Dodon pe pagina sa de facebook.

Igor Dodon are mai multe dosare penale, fiind acuzat defăimarea politicienilor Maia Sandu, Andrei Năstase, Renato Usatîi, dosarele ”Kuliok” (sacoșa neagră oferită de Vlad Plahotniuc), Energocom.

Publică comentariul