Foto! Igor Dodon o amenință pe Maia Sandu: Noi nu vom admite alegeri anticipate parlamentare cum vrea doamna Maia Sandu

Noi considerăm că nu sunt circumstanțe pentru dizolvarea parlamentului. Există majoritate parlamentară, care este gata să voteze, să investească un guvern care să facă acestei crize. Aceasta va fi poziția socialiștilor a declarat Igor Dodon în emisiunea sa săptămânală.

Alegeri anticipate după cum vrea doamna Maia Sandu, în luna mai, iunie, iulie. Nu de aceea că cineva se teme de alegeri, de aceea că suntem în criză în pandemie.
Vreau să anunț foarte clar, să aduc la cunoștință și doamnei președinte Maia Sandu: Noi nu vom admite alegeri anticipate parlamentare în condiții de pandemie. Avem suficiente pârghii pentru nu admite acest lucru.

Până când nu vor fi vaccinați de facto 300-400 de mii de cetățeni Republicii Moldova, având un milion de vaccine deja în țară, procurate și livrate. Până când nu vor aceste două obiective atinse, alegeri anticipate nu vor fi declanșate indiferent de dorințele Maiei Sandu.

Igor Dodon a declarat că s-a văzut ultima dată cu Ilan Șor în 2014-2013, nu își amintește sigur.

Președinta Republicii Moldova a inițiat astăzi consultări cu partidele parlamentare. Majoritatea parlamentară PSRM-ȘOR-Grupul ”Pentru Moldova” au anunțat că refuză să participe la consultări.

Consultările au loc după ce tentativele de investire a guvernelor Gavrilița, Grosu au eșuat, iar candidatul înaintat de PSRM-ȘOR-Grupul ”Pentru Moldova” Mariana Dulerșteanu s-a retras ne fiind de acord să fie votată de Partidul Șor.

Fracțiunea PSRM a înregistrat în Parlament un proiect de hotărâre privind Declarația Parlamentului R.Moldova cu privire la dezacordul dizolvării.

Vă rugăm să da-ți like paginii noastre de Facebook

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*