Igor Dodon: Pe 10 octombrie, cu toții la protest. Guvernarea PAS sa oprească dictatura și abuzurile

Socialistul Igor Dodon, cheamă duminică, 10 octombrie, susținătorii la protest împotriva PAS. Liderul PSRM acuză guvernarea că se face vinovată de scumpirea la gaz și arestarea procurorului general.

In timp ce la Chisinau guvernarea merge pe calea lui Plahotniuc, capturează instituțiile statului si organizează maski show, Moldova plătește deja 800 de dolari pentru gaz, când alte țări cu guvernări mai responsabile plătesc 250-300 de dolari.

Din păcate, pentru cetățenii noștri greul abia începe, fiindcă in Europa gazul deja a ajuns la 1900 de dolari, guvernarea PAS așa si nu a negociat un preț avantajos pentru Moldova, iar valul înghețului încă urmează să vină.

Toată justiția televizată nu va ajuta la nimic actualul regim când oamenii vor îngheța în fața televizoarelor și nu vor mai avea bani să plătească pentru gaz, pentru mâncare și medicamente, pentru alte lucruri de strictă necesitate.

Încercarea de a distrage atenția oamenilor de la prețurile care cresc și de la alte probleme reale ale țării prin organizarea dosarelor scandaloase a făcut-o și fostul regim dictatorial și finalul îl știm cu toții. Le transmit celor care îmi poartă de grija că în două zile revin în Moldova și Duminică, pe 10 octombrie, ne vedem cu toții la protestul din Chișinău.

Să cerem de la guvernarea PAS să oprească dictatura și abuzurile și să ofere în sfârșit soluții concrete economice și sociale, fiindcă sărăcia, disperarea și neîncrederea în viitor cuprinde azi tot mai mult societatea moldoveneasca. A scris Dodon pe facebook.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*