Igor Dodon sa întors din Rusia la Sadova, s-a lăudat că a Construit Drumuri Bune pentru Toți

Igor Dodon s-a întors recent din Rusia, unde a încercat să obțină o reducere la gaz dar rușii au declarat că nu au adus suficiente argumente pentru a primi o reducere substanțială. În lipsa succeselor de la Moscova, socialistul a scris că drumurile bune din Moldova au fost făcute și la inițiativa sa.

Igor Dodon: Tradițional, în ultima duminică a lunii octombrie, în Republica Moldova este consemnată „Ziua automobilistului și drumarului”.Cu această ocazie, adresez sincere felicitări alături de urările de bine, tuturor celor care și-au dedicat activitatea acestei ramuri a economiei naționale. Drumarii au constituit dintotdeauna un eșantion de constructori care au căutat şi de multe ori au găsit soluţii pentru rezolvarea multiplelor probleme legate de dorinţa omului de a se deplasa în condiţii de siguranţă şi confort, în locuri şi zone variate.

Stimați prieteni,Prin munca pe care o depuneți, ca reprezentanți ai unei dintre cele mai importante verigi ale sectorului real, Dumneavoastră contribuiți la asigurarea securității în trafic și influențați nemijlocit asupra dezvoltării economiei naționale. Munca pe care o prestați zi de zi este foarte complicată, dar şi foarte responsabilă, este o muncă ce merită tot respectul nostru, al societății în întregime.

Fiind conștient că drumurile sunt o componentă vitală pentru viața socială si economică a țării, în perioada când am ocupat funcția de Președinte al țării, am lansat programul „Drumuri bune pentru toți„ în cadrul căruia au fost construite și reabilitate numeroase drumuri din țară.Profit de această zi de sărbătoare și Vă doresc, stimați prieteni, spor în toate și să vă continuați activitatea cu pasiune și dăruire!

Călătorii fără primejdii! Drum bun şi drumuri bune!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*