Igor Grosu: Un fost şef al unei întreprinderi de stat şi-a cumpărat o insulă în Marea Mediterană

Deşi autoriţile de la Chişinău se confruntă cu un deficit de oameni în funcţiile publice din cauza salariilor mici, se pare că unii şefi de întreprinderi de stat o duc întratât de bine încât îşi permit să cumpere insule. Potrivit preşedintelui Parlamentului Republicii Moldova, Igor Gorsu, un fost director al unei întreprinderi şi-ar fi achiziţionat o insulă în Marea Mediterană.

În cadrul emisiunii „Punctul pe AZi”, şeful Legislativului nu a putut oferi prea multe detalii la acest subiect, invocând secretul anchetei. În context, Grosu a menţionat că acesta este sub lupa autorităţilor competenet, iar actuala guvernare încearcă să combată corupţia la nivelul întreprinderilor de stat şi nu doar. 

„Suntem într-o luptă foarte serioasă cu cei care pierd, e vorba de averi colosale. Nu demult un individ a fost luat la întrebări care, atenţie, omul are cumpărată o insulă în Marea Mediterană. Este aşa un individ care, nu ştiu dacă a fost deputat, dar a condus o întreprindere strategică de stat. Oamenii ajung să îşi cumpere insule. Nu aş vrea acum să dau detalii, poate este partea anchetei şi aşa mai departe. Dar ca să vă daţi seama cât de mult au de pierdut aceşti oameni. De aceea trebuie să ne asigurăm că în sistemul judiciar rămân oameni”, a declarat preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Igor Grosu. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*