×

Igor revine la șefia PSRM, vrea să câștige alegerile locale în UTA Gagauzia și municipiul Chișinău. Acuză PAS că i-a intentat dosare politice

Igor revine la șefia PSRM, vrea să câștige alegerile locale în UTA Gagauzia și municipiul Chișinău. Acuză PAS că i-a intentat dosare politice

Cu alegerile locale din toamna acestui an apropiindu-se, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) se pregătește să-și consolideze poziția în țară și să obțină un rezultat foarte bun. Conducerea partidului a anunțat că se concentrează pe pregătirea candidaților și pe mobilizarea susținătorilor în vederea unor campanii electorale puternice în UTA Gagauzia, municipiul Chișinău și în raioanele din întreaga țară.

În mesajul său, Dodon a subliniat că PSRM păstrează și azi forța și rolul său de principal partid de stânga și că membrii partidului gândesc la fel și își doresc mult să reprezinte formațiunea și mai departe. El a menționat că a primit numeroase mesaje de la colegii din PSRM care își doresc revenirea sa în conducerea partidului, dar a subliniat că acest lucru ar putea să se întâmple după ce va rezolva problema dosarelor politice care i-au fost intentate la comanda guvernării PAS.

Dodon a subliniat că nu vrea ca orice umbră de suspiciune asupra sa să cadă și asupra partidului la care ține mult și a dat același mesaj și cetățenilor din raioanele republicii, cu care a discutat mult în ultimele luni. El este convins că instanțele de judecată îi vor da dreptate în dosarele intentate de procuratură la comanda conducerii țării, iar revenirea sa la conducerea Partidului Socialiștilor o vor decide împreună în curând.

În general, alegerile locale din toamna acestui an sunt foarte importante pentru viitorul Republicii Moldova și pentru echilibrul politic al țării. Partidele politice se pregătesc intens pentru aceste alegeri și își mobilizează susținătorii pentru a obține un rezultat cât mai bun.

Publică comentariul