Ilan Shor: Guvernarea PAS, cu tot cu procurorul lor de buzunar, se comportă exact ca un bărbat bețiv și agresiv, care, atunci când nu poate să o convingă pe soția lui să nu-l mai dea la socoteală, ajunge să o bată și să o agreseze

Ilan Shor a venit cu o reacție după ce Dumitru Robu a propus ridicarea imunității sale ca deputat.

Ilan Shor: Guvernarea PAS, cu tot cu procurorul lor de buzunar, se comportă exact ca un bărbat bețiv și agresiv, care, atunci când nu poate să o convingă pe soția lui să nu-l mai dea la socoteală, ajunge să o bată și să o agreseze.

PAS încearcă, cu mâna criminală a lui Robu, să aplice Partidului „ȘOR” un fel de bătaie de corecție. Asta se întâmplă când nu mai ai argumente, când poporul începe să te urască și să-și blesteme zilele că au crezut în prostiile și promisiunile tale.

Marina Tauber a anunță ieri că este decisă să lupte pentru Bălți și că merge la CEDO, iar azi Robu, ca un cățeluș, dând din coadă, se târăște la Parlament să-i ridice imunitatea. În săptămâna în care opoziția anunță că face front comun împotriva guvernării PAS și începe flash-mob-urile, a doua zi apare procurorul general în Parlament și cere ridicarea imunității unuia dintre cei mai vocali reprezentanți ai opoziției – Marina Tauber. Previzibilă mișcare, care nu e nimic altceva decât o răzbunare politică!

Azi benzina a trecut de 30 de lei, în curând se va scumpi din nou curentul, prețurile cresc ca pe drojdii și suntem campionii Europei la acest capitol. Iar PAS, în loc să ne spună ce are de gând să facă, ne-a mai pregătit o porție de maski show.

Dragii mei, noi nu vom ceda. De astăzi suntem și mai deciși să luptăm, pentru scăpa de această guvernare coruptă, criminală, care a adus poporul la sărăcie!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*