Ilan Șor și Igor Dodon vor să organizezi proteste care să declanșeze alegeri anticipate. Agenții Moscovei își sincronizează acțiunile

Ilan Șor și Igor Dodon pregătesc ”proteste” pentru a destabiliza societatea și crearea dezordine în țară, scopul lor fiind crearea premiselor pentru declanșarea alegeri anticipate. Cei doi politicieni acționează la ordinele Moscovei, între timp militarii ruși se pregătesc de o nouă ofensivă decisivă în sud-estul Ucrainei pentru a ocupa Mariupol și Odesa, agenții Kremlinului crează panică și manipulează la televiziuni și pre rețele de socializare. Chiar dacă Socialiștii vor să pară mai neutri și separați acțiunile lor se sincronizează cu cele ale echipei ȘOR.

Socialiștii și echipa Șor au guvernat Moldova în 2020, rezultatele fiind unele dezastruoase, inclusiv în domeniul social, reușind să izoleze statul de toate statele democratice.

Astăzi lan Șor a anunțat că pregătește proteste pentru ziua duminică în Republica Moldova de la distanță. scopul este de a-și face piar politic pe seama prețurilor mari crescute la nivel global, manipulând oamenii și amenință guvernarea cu debarcarea, nu pentru îmbunătățirea traiului al moldovenilor. Nu e prima data când Fugarul Șor care a furat miliarde de lei de la trei bănci moldovenești, îndeamnă la dezordini în masă și nesupunerea societății civile în interesul său pentru a scăpa de ce cei 7 ani de pușcării și de alte dosare care le are pe numele său.

Igor Dodon a declarat la un canal de televizune care este finanțat de Rusia despre dorința sa că în luna martiear fi vrut să demită guvernul Gavriliță ca mai apoi să organizeze alegeri parlamentare anticipate.
Anterior Dodon a amenințat actuala guvernare cu proteste, dar de când PSRM este în opoziție nu a venit cu un proiect de lege pentru a îmbunătăți viața cetățenilor ai Republicii Moldova.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*