În urma perchezițiilor Partidului Politic „Șor”, s-au depistat 4 219 550 de lei și 4 000 dolari SUA

Procuratura Anticorupție a venit astăzi cu precizări privind suma banilor depistată și ridicată în cauza penală ce presupune finanțarea ilegală a Partidului Politic „Șor”.

Astefel, Centrul Național Anticorupție, sub conducerea Procuraturii Anticorupție a finalizat procesul de examinare a banilor depistați și ridicați în cadrul perchezițiilor, efectuate la 20 octombrie 2022, în cauza penală privind finanțarea ilegală a Partidului Politic „Șor”.

În rezultatul examinării, a fost constatat că suma finală găsită și care nu poate fi dovedită se ridică la 4 219 550 lei și 4 000 dolari SUA.

Din poze se vede că banii se păstrau în sacoșe negre pe care erau indicate și raioane din Republica Moldova.

Se așteaptă în continuare să fie adoptată o hotărâre, în acord cu prevederile Codului de procedură penală, în vederea asigurării păstrării banilor ridicați de către instituția abilitată.

Sperăm în continuare să fie depistați și întorși cetățenilor toți banii furați de cei ce au fost implicați în actele masive de corupție.

Așteptăm reacția Partidului ,,Șor” și explicațiile pe care le vor oferi cetățenilor și celor de la Procuratura Anticorupție.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*