Influensera Veronica Todorova s-a aruncat în gol de la etajul 14. Tânără a fost găsită moartă pe strada în noaptea de 9 iunie

Influensera Veronica Todorova, a sărit în gol în noapte din 9 iunie de la balconul unui bloc de pe strada Gheorghe Asachi 44. Tânăra era populară pe instagram sub nick-ul @nicuseaa. Imagini cu corpul neînsuflețit al fetei au fost distribuite în masă pe rețelele sociale.

Fata și-a anunțat moartea pe contul sau de Instagram, la balcon a rămas geanta și un telefon. Tânăra lăsat un bileţel de adio.  Înainte de a-şi pune capăt zilelor, ea şi-a cerut iertare de la cei apropiaţi.

Tânăra era urmărită pe rețelele de socializare de aproape 100.000 de oameni. Ultimele luni, fata se plângea des de singurătate. ,,Întreaga viață se distruge văzând cu ochii. Tot ce am vrut și la ce am visat se ruinează”, a spus bloggerița în una din postările ei pe instagram. ,,Nu știu cât o să mai rezist, mă mir cât de puternică pot fi, nu am un umăr pe care să mă bazez”, a mai adăugat ea acum câteva luni. Scrie Sinteza.

Mai mult, fata deseori vorbea despre lipsa părinților lângă ea. Mama tinerei ar fi recăsătorită în Israel, iar bloggerița locuia singură. ,,Poate că dacă mama sau tata era să-mi fie alături, poate nu era să fiu așa, era să am o altă viață”, s-a plâns ea urmăritorilor săi acum câteva luni.

Pune un Like / Distribuie Știrea

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*