ÎNVINGĂTORII! PAS a câștigat 7 primari, independenții – 4, ”PȘOR” – 2, PD și PSRM sau ales doar cu câte…

Duminică, 21 noiembrie au avut loc alegeri locale repetate, la scrutin au participat mai multe partide și candidați independenți. Pe primul loc sa situat PAS cu 5 primari aleși din primul tur și 2 candidați vor lupta pentru funcția de primar în turul doi.

Un candidat independent a câștigat funcția de primar din primul tur iar alții trei vor lupta în turul doi.

PȘOR a câștigat doar o funcție de primar și pentru al doilea tur va avea doar un candidat. Blocul Socialiștilor și Comuniștilor, Partidul Democrat au câștigat câte o funcție de primar.

Partidul Acțiune și Solidaritate a învins în 5 localități în primul tur și în altele două localități v-a lupta pentru funcția de primar.

În localitatea Ucrainca, raionul Căușeni, Macovei Tamara a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 80,72 % de alegatori.

În localitatea Hlinaia, raionul Edineț, Ceban Tudor a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votat de către 55,18 % de alegatori.

În localitatea Pîrlița, raionul Fălești, Neagu Sergiu a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 77,65 % de alegatori.

În localitatea Camenca, raionul Glodeni, Postolachi Ala a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 70,00 % de alegatori.

În localitatea Palanca, raionul Ștefan Vodă, Coslovschi Dumitru a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 53,50 % de alegatori.

În localitatea Bălceana, raionul Hîncești, candidata Temciuc Aurelia fost votată de către 46,70% de alegători.

În localitatea Cneazevca, raionul Leova, candidata Tomșa Larisa fost votată de către 45,09% de alegători.

Blocul Socialiștilor și Comuniștilor a învins într-o singură localitate.

În localitatea Ștefănești, raionu Ștefan Vodă,Bujorean Ruslan a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 59,82 % de alegatori.

Partidul ȘOR a învins într-o singură localitate și la Bălți va lupta în turul doi pentru funcția de primar.

În localitatea Ișcalău, raionul Fălești Boiciuc Alexandu a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 68,96 % de alegatori.

În municipiul Bălți, candidata Tauber Marina fost votată de către 47,93% de alegători.

Partidul Democrat a învins într-o singură localitate funcția de primar.

În localitatea Negurenii Vechi, raionul Ungheni, Uscatu Galina a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 53,34 % de alegatori.

Un candidat independent a câștigat din primul tur funcția de primar, alții trei care sau clasat pe primul loc vor lupta în turul doi pentru funcția de primar.

În localitatea Călinești, raionul Fălești, Procopciuc Ala a câștigat din primul tur funcția de primar, fiind votată de către 52,99% de alegatori.

În localitatea Opaci din Căușeni, candidatul Pinteac Roman a fost votat de către 42,88% de alegători.

În localitatea Hîrtop, raionul Cimișlia, candidatul Caraja Vitalie fost votat de către 37,64% de alegători.

În localitatea Cupcini, raionul Edineț, candidata Magu Ludmila fost votată de către 36,11% de alegători.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*