Ioana Căpraru: Mi-e foarte drag de doamna Maia Sandu și numai de ea, aș vrea toate femeile să conducă țara

Cântăreața de muzică populară, Ioana Căpraru a declarat că-i place de președinta Maia Sandu cum conduce Republica Moldova și ar vrea ca mai multe femei să fie implicate în conducerea statului, declarațiile au fost făcut la o emisiunea online moderată de Dorin Galben.

Artista a declarat că a cântat pentru entități politice dar nu pentru comuniști și socialiști cu o singură excepție când nu a știut că un concert este organizat PSRM.

Comuniștii nu mi-au plăcut niciodată, socialiștii tot nu mi-au plăcut. Clar lucru că se cântă pentru popor, dar când vezi că în capătul scenei șade mutra unui…. de acesta care nu-mi place… A precizat Ioana Căpraru

Mi-e foarte drag de doamna Maia Sandu și nu mai de ea, chiar aș vrea toate femeile să conducă țara pentru că bărbații se gândesc numai la avere dar femeile o să fac ordine în țară. A declarat artista Ioana Căpraru.

În 1993 Artistei Ioana Craru i-a fost conferit titlul de Maestru în Arte, în 2009, a primit distincția Artist al Poporului Republicii Moldova.

În prezent ste solistă a Orchestrei de muzică populară „Plai moldovenesc”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*