Ion Ceban către Nemerenco: Nu speriați ariciul cu fundul gol. Mi sa transmis că va veni procurorul sau nu știu cine din altă parte și mă vor liniști

Ce sa întâmplat (ieri în PMAN) este de ordinul teatrul absurdului, dacă vreți până la urmă… nunta lui Chicu înmulțit la 100. Sunt foarte deranjat că în această perioadă nimeni nimeni nu a binevoit să ne răspundă care este totuși mecanismul pe care îl putem aplica în raport cu profesorii, educatorii, paznicii, cu cei care mătură prin jurul școlii și în școală.

De ce sunt revoltat? Pentru că încercând ieri să comentez într-un fel sau altul nu am vrut să stric sărbătoarea. Mi sa transmis voalat de terțe persoane, să tac. Dacă toată lumea tace, eu nu vreau să tac, nu am tăcut când a fost guvernul precedent.

Amintesc, deciziile pe care le-am luat au fost pe cont propriu și revenirea la școală pe 1 septembrie, inclusiv am zis dacă vreți, mă dați în judecată, mă penalizați pe mine, nu copii, nu pedagogii. Cu cimitirele, cei care trebuiau să aibă ceva, vorba domnului Timofte, și nu aveau, să ia decizia să le închidă sau să le deschidă. Cu transportul public, teatrele, parcurile, mi-a sărit toată lumea în cap.

Ce mă deranjează pe mine? Eu nu voi tăcea și chiar dacă mi sa transmis, repet, prin terțe persoane că va veni procurorul sau că va veni nu știu cine din altă parte și mă vor liniști… Vă transmit, nu speriați ariciul cu fundul gol. Eu fac tot ce este în câmpul legal

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*