Ion Ceban către Parlament: Vedeți aceste Ținte să nu se transforme în Chironul care va intra în locul unde o să vă scărpinați mai des ca să munciți.

Ion Ceban amenință partidul de la Guvernare cu ”chiroane” după ce PAS a anunțat că următorul obiectiv este câștigarea funcția de Primar al municipiului Chișinău. Ion Ceban s-a speriat și după ritualul din fiecare luni a luat la rost guvernarea.

ION CEBAN: „Am văzut un ditamai președinte de comisie parlamentară, care trebuie să furnizeze soluții foarte clare în această privință (n.r. privitor la scumpirea prețului la gaze naturale și asigurarea cu locuri de muncă, în special a tinerilor) stimulează să fie distribuite anunțuri prin oraș, dar nu să ofere locuri de muncă.

Această scumpire va afecta toată lumea și dincolo de amuzament pe rețele de socializare, viața reală este cea care este și uneori este foarte complicată în condițiile în care nu avem certitudine și vreau în aceste condiții, ca și toată lumea probabil, strategii și planuri de acțiuni, dar nu cartinci care nu încălzesc cu nimic oamenii când în casă le este frig sau în buzunare va bate vântul la iarnă sau să auzim și să vedem ținte politice.

Am văzut, săptămâna trecută, funcționar de rang înalt în Parlament exprimându-se despre următoarele ținte politice, vedeți aceste ținte să nu se transforme în chironul care va intra în locul unde o să vă scărpinați mai des ca să munciți.

Apucați-vă de lucru vă rog, campania s-a încheiat, iar localele sunt peste doi ani”,

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*