Ion Ceban, face dezvăluiri. Guvernarea ascunde numărul mare de persoane vaccinate cu două doze, care au făcut boala a doua oară

Primarul Chișinăului, Ion Ceban, face dezvăluiri și provoacă noua Guvernare și pe Ala Nemerenco să nu mintă, dar să dezvăluie numărul real de persoane vaccinate care au fost cu ambele doze. Potrivit edilului, guvernarea ascunde că sunt foarte multe persoane vaccinate cu ambele doze dar numărul lor se ascunde intenționat.

– Ion Ceban: Vă dau o întrebare la care să răspundeți sincer în fața cetățenilor, celor care le impuneți astăzi să se testeze din bani proprii.
Dumneavoastră, astăzi impuneți profesorii să se vaccineze, dar de ce nu spuneți și nu aveți curaj că avem un procent foarte înalt dintre persoanele care astăzi se îmbolnăvesc și se află în spitale, sunt și dintre persoanele vaccinate. Avem și în stare critică, în terapie intensivă. Haideți să spunem lucrurile pe nume.

Eu sunt un adept convins a vaccinării, eu m-am vaccinat, toată familia mea este vaccinată. Am fost și sunt pentru vaccinare, da nu sunt pentru încălcarea drepturilor.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*