Ion Ceban lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională, Partidul care este pentru fapte realizate și contra vorbelor sterile!

Primarul Chișinăului, a venit dimineață cu un anunț, postat pe pagina sa de facebook, în care mulțumește tuturor cetățenilor pentru încrederea pe care a avut-o, atunci când a fost ales în funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Totodată, acesta anunță că lansează Partidul Mișcarea Alternativă Națională, un partid care este despre fapte realizate și contra vorbelor sterile.

Ion Ceban: ,,Eu știu că oamenii așteaptă o alternativă, oamenii au pierdut încrederea, sunt dezamăgiți în actuala așa numită „conducere sterilă”, care a demonstrat un fiasco total, atât prin oamenii săi, cât și prin acțiunile sale sau mai bine spus inacțiuni.  Această putere incompetentă se acoperă cu situația regională, cu criza la nivel mondial, cu orice situație, doar să nu facă nimic din ceea ce au promis cu mult fast. Toată lumea este de vină, doar nu ei’.

Noul partid va promova dezvoltarea țării, renașterea, modernizarea, independența și neutralitatea Republicii Moldova. Va lupta în continuare pentru Integrarea Europeană, începută mulți ani în urmă.

Ion Ceban: ,,Vom crea un partid care atunci când va prelua puterea, va face ca în 10 ani, cel mult, Republica Moldova să ajungă la nivelul standardelor ţărilor din sud-estul Europei şi vă asigur, chiar peste multe din aceste ţări ’’.

În prezent se lucrează la statutul și programul Partidului, toate aspectele tehnice privind înregistrarea formațiunii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*