Ion Ceban vrea să deconecteze căldura de la Președinție, Guvern. Vor sta un pic mai la rece, vor judeca un pic mai repede

Ion Ceban: Vreau să aduc la cunoștință că nu primăria conectează agentul termic, ci guvernul, ministerul economiei și întreprinderea de stat Termoelectrica.

Școlile deconectate, grădinițele deconectate. Au fost trimiși copii în vacanță, ca să înghețe în apartamente.

Să deconectăm guvernul, parlamentul, președinția, ministerele și toate birourile funcționarilor și să conectăm căldura locuințelor oamenilor. Și primăria se va deconecta.

Să înceapă conectarea primordial la familiile cu copii mici, la persoanele care îngheață în casă și sunt nevoiți să pornesc tot felul de aparate să se încălzească în casele lor. Oamenii conectează aragazul, ceea ce este un lucru foarte periculos, iar unii care stau la cald și au fost puși acolo să fie bine, le este frică să spună lucrurilor pe nume șa cum sunt ele.

Nu le este comod unora când sunt criticați, nu sunt deprinși, mereu au fost ei cei care criticau, să faci sa demonstrat că este un pic mai complicat de cât să vorbești.

Astăzi vom transmite o scrisoare pentru a solicita deconectarea a zeci de instituții, unele sunt autonome și cred că ar foarte logic ele singure să se deconecteze de la agentul termic, cum ar fi președinția, parlamentul, guvernul și tot așa mai departe.

Nu ține de funcționarii de care lucrează acolo, ține de oamenii care iau decizii, de deciziilor depinde dacă ajunge sau nu căldura în caselor oamenilor.

Posibil dacă vor sta un pic mai la rece, vor judeca un pic mai repede și vor acționa un pic mai repede.

Pune Like sau Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*