Ion Chicu nu este prieten sau dușman cu Igor Dodon. Nu va face alianță cu PSRM pentru că au votat alături de ȘOR mai multe legi

„Am rămas în relațiile pe care le-am avut. Eu nu prefer să alterez relațiile omenești, dacă ele au fost construite în afară de relațiile de serviciu, noi nu am fost niciodată prieteni sau dușmani. (…) M-am întâlnit ultima dată cu ex-președintele Dodon, cred că era în februarie, de atunci nu m-am m-ai întâlnit cu Dodon, nu am mai comunicat. Și el este ocupat, și eu sunt ocupat”, a declarat fostul premier în cadrul interviului acordat pentru Unimedia.


Fostul premier spune că nu va face o alianță cu socialiștii pentru că aceștia au votat alături de Șor mai multe legi dubioase la sfârșitul anului 2020.
„Nu văd nici un viitor politic comun, am declinat propunerea lui să merg în echipă și raționamentul a fost anume ceea ce s-a întâmplat în decembrie, 2020, din păcate, ei au promovat acele legi atunci care, scuzați, depășesc limita compromisurilor la care eu pot merge. De ziua de naștere a dumnealui cu siguranță îl voi felicita, mai mult nu cred că avem ce discuta”, a declarat Ion Chicu.

Scrie un comentariu

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*