Ion Chicu: Olesea Stamate – demisia pentru batjocura Constituției și a unui întreg popor

Fostul premier PD-ist, PSRM-ist, ȘOR-ist, Ion Chicu îi cere demisia deputatei Olesea Stamate din fața televizorului cu telefonul în brațe și cu gândul la slănina de treuca guvernului. Chicu un premier votat de o bandă de hoți și ”kuliokari”(sacoșieri) care a bătut Covid-ul cu TAB-ul în cap de a rămas fără vaccin la timp, face critici dar soluții nu prea găsește, nici când era în fruntea guvernului.

ION CHICU, scrie pe facebook: Olesea e aleasa Maiei Sandu să reformeze justiția în țară… Și e membru-supleant din partea Republicii Moldova în Comisia de la Venezia. Împreună cu Domnica Manole, de altfel…Câteva concluzii după „spovedania” Președintelui Comisiei juridice, numiri și imunități din Parlamentul Republicii Moldova

1. Intenționat și în deplină cunoștință de cauză a înaintat în plenul Parlamentului un amendament avizat negativ de Guvern.

2. Conform Articolului 131 din Constituția Republicii Moldova, amendamentul propus de Olesea Stamate, depășește limitele cadrului constituțional, deoarece comportă cheltuieli bugetare adiționale, iar guvernul nu l-a acceptat.

3. Respectiv, Olesea Stamate conștient a încălcat prevederile constituționale. Cine-și mai amintește, ce-i incrimina, inclusiv Olesea Stamate, lui Stoianoglo, atunci când l-au sechestrat pe Procurorul General?

4. Care era miza ei când înainta acest amendament neconstituțional? Că nimeni nu-și va da seama și Domnica Manole de la Curtea Constituțională își va primi în sfărșit mita politică deschisă sub formă de salariu de 90 mii lei lunar?

5. După așa mărturisire fără nicio jenă și regrete, vă imaginați ce reformă a justiției vor face Olesea și Litvinenco?

6. Maia Sandu, măcar elementară rușine și responsabilitate aveți pentru aducerea acestor inepții în fruntea țării?

7. Olesea Stamate – demisia pentru batjocura Constituției și a unui întreg popor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*