Ion Chicu și-a creeat propriul PARTID. PDCM este un partid de centru dreapta și vrea integrarea în Uniunea…

Fostul prim-ministru Ion Chicu și-a creeat grupul de inițiativă pentru înregistrarea partidului PDCM.
Din grup fac parte majoritatea funcționari publici. Acesta a postat pe o rețea de socializare lista și obiectivele viitorului partid. Lista fondatorilor se află mai jos.

Stimați Prieteni,
Împreună cu mai mulți colegi am creat Grupul de inițiativă pentru înregistrarea Partidului Dezvoltării și Consolidării Moldovei. Obiectivul principal al PDCM constă în dezvoltarea și modernizarea Țării noastre Republica Moldova, prin consolidarea societății și integrarea statului nostru în Uniunea Europeană.

Fostul prim-ministru a făcut publică lista fondatorilor noului partid.

Sunt onorat să fac parte dintr-o echipă de patrioți ai Țării, care de-a lungul activității lor au manifestat mult profesionalism și respect față de oameni: Dna Viorica Dumbrăveanu (ex-Ministru MSMPS), Dl Vasile Tomuz (Vicedirector Institutul Mamei și Copilului), Dl Anatol Usatîi (ex-Ministru MEI), Dna Iulia Costin (Director ODIMM), Dna Marina Golovaci (Vicedirector Asociația Medicală Teritorială Buiucani), Dna Liliana Iaconi (Secretar general al Guvernului), Dl Alexandru Botnari (Primar mun.Hâncești), Dna Sorina Ciobanu (Director Școala de muzică din or. Șoldănești), Dl Mihail Catan (Primar s. Molești, Ialoveni), Dl Ivan Gheorghiu (Secretar de stat MECC), Dl Alexandru Holostenco (Director Spitalul de Copii „Valentin Ignatenco”), Dl Victor Coadă (antreprenor, ex-Director SFS), Dna Natalia Postică (șef adjunct de Direcție Cancelaria de stat), Dl Marin Alla (angajat al Cancelariei de stat, expert în drepturile omului și relațiile interetnice), Dna Elena Gavriliță (sef Direcție MSMPS), Dl Luigi Savoia (specialist în strategie de marketing și comunicare), Dna Djulieta Popescu (sef Direcție MSMPS), Dl Iulian Oltu (Director Spitalul de Dermatologie și Maladii comunicabile), Dl Marin Ursachi (Director IP „Baza auto a Cancelariei de stat”), Dl Eugen Bălțat (Coordonator al inițiativei SOS-minor), precum și mulți alți colegi din diferite domenii.

Principalul nostru deziderat este crearea tuturor condițiilor pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, deoarece aceasta este singura posibilitate de a ne păstra statalitatea, de a crește nivelul de trai al oamenilor și de a valorifica oportunitățile de dezvoltare contemporane.Integrarea în UE este și unica șansă de reintegrare a regiunii transnistrene.
Realizarea obiectivului de integrare europeană va fi un suport în plus năzuințelor noastre de a construi relații de cooperare, bazate pe respect reciproc cu toate țările lumii, în special cu partenerii noștri strategici.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*