Ion Chicu: Toți trebuie să plece și cât mai rapid posibil, altfel cu ei o îngroapă și pe doamna președinte. Renunți la unii mai odioși și păstrezi ratingul partidului.

Ion Chicu a declarat la postul de televiziune Canal 2, despre faptul că Guvernul Gavriliță trebuie să-și dea demisia, numindu-i odioși, nefiind în stare să conducă ministerele iar prin asta ar afecta ratingul partidului și al președintei, Maia Sandu.


Ion Chicu: Ei trebuie să pleci toți. Eu am spus că o să mă abțin în primele 100 de zile, 100 de zile nu-s, o să fie peste zece zile. Ei trebuie să plece toți pentru că se vede foarte clar că au eșuat, nu au viziune măcar elementară ce trebuie să facă. Au trecut trei luni și abia aseară a fost publicat planul de acțiuni al guvernului, orice entitate, companie, firmă mică are un plan, acest guvern abia după trei luni de la instituire și-a aprobat un plan de acțiuni.

De și legea, regulamentul guvernul stabilește termenul clar: o lună pentru propuneri și încă o lună pentru aprobare. Despre ce eficiență să vorbim dacă tu nu ai un plan, nu știi ce să faci. Ați văzut cât de sporadic, cât de haotic acționează. De aceea toți trebuie să plece și cât mai rapid posibil, altfel cu ei o îngroapă și pe doamna președinte.

Cine va urma anume, nu pot să vă spun, opinia este clară au eșuat toți absolut.

Ei își dau foarte bine seama că ”unicul activ” care are încă rating este președintele, dacă vor umbla dintr-o strâmbă în alta se duce și locomotiva lor. Este un procedeu politic, renunți la unii mai odioși și păstrezi ratingul partidului.

Am înțeles că cea mai eșuată din toți care este conducătoarea ministerului Sănătății nu au de gând să o alunge, nu cred că a fost o figură mai odioasă la conducerea unui minister care trebuie să emane umanism, să emane grijă de oameni.

Analfabetism funcțional este diagnosticul pentru toți. Este elementar, nu pot să mă apuc să fac operații dacă nu este idee. Nu este posibil să conduci un minister dacă tu nu ai idee despre procese.

Întrebat de moderatoare dacă este vorba de Ala Nemerenco, Ion Chicu a afirmat că da:

Exact. Este un dezastru extraordinar dacă tu ai ajuns să spui că cipezi copii la vaccinare știind că doar 25% din populație este vaccinată. Ce ai în capul tău

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*