Ion Sturza: S-o compari pe Maia Sandu cu Plahotniuc?! Plahotniuc a subjugat justiția ca să jefuiască nestingherit moldovenii. Maia Sandu încearcă (timid) să atragă atenția că mulți din complicii lui Plaha continuă cauza lui

Fostul prim-ministru, actual om de afaceri, Ion Sturza scrie că procurorul acționează pe baza vechilor emoții ,comparând-o pe președinta Maia Sandu cu oligarhul fugar, Vlad Plahotniuc.

Să stăm strâmb și să gândim corect. În disputa dintre vechiul procuror și noua guvernare există și un pic de emoție mânată de orgolii. E firesc. Dar… S-o compari pe Maia Sandu cu Plahotniuc?!

Plahotniuc a subjugat justiția ca să jefuiască nestingherit moldovenii. Maia Sandu încearcă (timid) să atragă atenția că mulți din complicii lui Plaha continuă cauza lui. Și că trec anii și nu se întâmplă nimic. Atât.

O face transparent și cu mult curaj. Cum a făcut-o în stradă ani de zile alături de camarazii ei. Cum a făcut-o în ședința de pomină a Guvernului cu jaful miliardului. Unica, de altfel.
Unde ați fost voi atunci, bravii contestatari ai neamului?Vi se pare cineva fragil și vulnerabil? Greșiți, dragii mei!

P.S. Nu-mi vine să cred că un mandat popular cvasitotal poate fi combătut de o mână de puciști de tot soiul și toate culorile cu interese convergente de moment. A scris fostul prim-ministru pe pagina sa de facebook, Ion Sturza.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*