Ion Sturza și-a exprimat astăzi compasiunea față de răbufnirea manifestată de premierul Recean, subliniind decizia șocantă a Curții de Apel de a anula hotărârea CSE privind eliminarea grupului Șor din alegeri.

Ion Sturza și-a exprimat astăzi compasiunea față de răbufnirea manifestată de premierul Recean, subliniind decizia șocantă a Curții de Apel de a anula hotărârea CSE privind eliminarea grupului Șor din alegeri.

Ion Sturza Deconspiră Amenințarea Infiltrării Oligarhice și Atacurilor Asupra Statului de Drept în Republica Moldova

Fostul Prim-Ministru Ion Sturza și-a exprimat astăzi compasiunea față de frustarea manifestată de domnul Recean în ședința de guvern, subliniind decizia șocantă a Curții de Apel de a anula hotărârea Comisiei pentru Situații Excepționale privind eliminarea grupului Șor din alegeri.

Sturza, evidențiind situația complexă din țară, a adus în discuție provocările majore cu care se confruntă guvernarea Republicii Moldova în fața unui atac concertat. Avertizând asupra fenomenului „Berdilo” și a implicării acestuia în evenimente, Sturza a subliniat necesitatea de a evalua atent afacerile și activitățile unor indivizi dubioși din sfera guvernamentală.

Într-o tonalitate deschisă, Sturza a evidențiat influența rușilor, oligarhilor fugari și diverșilor actori internaționali care par să încerce să submineze stabilitatea Republicii Moldova. Cu o atenție deosebită asupra relațiilor cu Rusia și intervenției în afacerile interne moldovenești, Sturza a atras atenția asupra nevoii de vigilentă și măsuri prompte pentru a proteja statul de drept.

În final, Sturza a transmis un mesaj de susținere domnului Recean, subliniind necesitatea răbdării și rezilienței în fața presiunilor și provocărilor. Mesajul său a fost o pledoarie pentru o abordare hotărâtă și vigilentă pentru a proteja Republica Moldova în aceste vremuri tumultoase.**

Ion Sturza: Îl înțeleg perfect pe domnul Recean, care a răbufnit astăzi în ședința de guvern. Decizia Curții de Apel de a anula hotărârea Comisiei pentru Situații Excepționale privitor la eliminarea grupului criminal organizat Șor din alegeri te lasă perplex.

Da, da – statul de drept, drepturile fundamentale… Vai-vai, SOS ambasade…
Dar, fraților, Republica Moldova se afla în război! Eu înțeleg, când vii la Chișinău și vezi abundența de glamour, nici nu-ți vine să crezi. Ultimele modele de mașini, case cu zorzoane și fete cu botox. Dar foarte puțini știu prin ce trece astăzi guvernarea pentru a ține piept atacului brutal și frontal, atac concertat -oligarhi fugari, rușii, internaționaliștii, naționaliștii. Hiene!

Și în fruntea glamourului – justițiarii. Fenomenul „Berdilo”… Luați la puricat aceste case și mașini. Cine se zbenguie în ele? Fermieri? Antreprenori? Nu, mama corupților!

Șor, care se tot întâlnește cu rușii, inclusiv recent la Moscova, are krîșă mare. Trebuie să o spunem deschis. Și în sfera guvernamentală israeliană tot. Inclusiv la agenții de influență rusești. Unii, ca să nu dăm nume, cu case și afaceri de milioane la Chișinău.
Ce face conducerea Moldovei?
Susține cu entuziasm ortodocșii dornici de pelerinaj. Toți le-au spus: „Nu, nu se poate, sunt probleme de securitate!”. Numai moldovenii – pojaluista! Și le-au dat și de băut, și de mâncat. Și tot doar guvernul de la Chișinău a răspuns cererii să trimită muncitori în locul palestinienilor. În condiții de pace, e ok. Dar în condiții de război, inclusiv cu Șor? Nu, nu așa dragilor! Șor – acasă, pelerinii – la Uman!

Dar…
Asta așa, ca să ne dăm cu părerea. Nouă nu ne trebuie nimeni, noi ne distrugem viitorul și fără de israeliți. Dumnezeu cu ei! Noi o facem cu un complet umil de judecători.
P.S. Domnule Recean, răbdare și tutun!
Eu am marele privilegiu să spun ceea ce gândesc. Dumneavoastră? Nu…

Partajează acest conținut:

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *