Jasmin, soția lui Ilan Șor a fost inclusă pe lista vedetelor care susțin războiul din Ucraina. Echipa lui Navalny a publicat o listă cu susținătorii lui Putin

Site-ul Fundației Internaționale Anticorupție, deținut de echipa lui Navalny a publica o listă cu persoanele publice, funcționari de stat și a structurilor de forță, militari, artiști, blogheri, agenți secreți, sportive, vedete care susțin sau nu s-au manifestat împotriva războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina. În lista vedetelor a fost inclusă și interpreta Jasmin care este și soția pușcăriașului Ilan Șor, pe această lista se află și Ani Lorak, Dima Bilan, Timati, Mot, Radion Gazmanov, Grigorii Leps.

Interpreta Jasmin nu a condamnat public războiului din Ucraina, dar continuă să activeze cu nonșalanță în showbizul rusesc, alături de alți colegi ai săi care susțin și au cântat pentru odiosul Vladimir Putin, în perioada în care armata rusă ucide copii, femei, bătrâni și bărbați. La postările interpretei mai mulți utilizatori de internet au postat comentarii cu STOP WAR (stop război), dar aceasta nu a reacționat.

Jasmin a avut o reacție zeflemitoare la adresa jurnaliștilor care a au scris că în luna martie ar fi fugit din Rusia în Israel, atenționându-i să își facă meseria mai bine.
Ce nu vrea să știe presa rusă, este că aceasta ”vedetă” pleacă în Israel la soțul ei, hoțul și pușcăriașul Ilan Șor pentru ai satisface plăcerile pe banii furați de acest individ din băncile moldovenești.

Poate Jasmin vrea să spună și procurorilor de la Chișinău unde se află Ilan Șor și cum se poate de ajuns la el?

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*