KGB-istul Gușan de la Tiraspol, a construit o vilă pentru Porumbei, pe banii moldovenilor care achită datoriile lor pentru gaz

KGB-istul criminal, Victor Gușan este omul Rusiei care a omorât cetățenii moldoveni în 1992, face contrabandă în regiunea de peste Nistru și finanțează regimul hidos de la Tiraspol. KGB-istul a construit o vilă cu două etaje pentru porumbei pe banii moldovenilor care achită gazele naturale consumate de companiile separatiștilor.

Tiraspolul achită 0.81 ruble (91 de bani) pentru un metru cub, Chișinăul achită 11 lei și 10 bani. În stânga Nistrului este un genocid umanitar și OAMENII trăiesc sub limita sărăciei în timp și criminalii se scladă în lux și opulență.

Aceasta a fost descoperită de cunoscutul jurnalist sportiv din Rusia, Nobel Arustamean. Într-o ediție specială dedicată clubului de fotbal, Arustamean a descoperit o căsuță lângă complexul sportiv, foarte bine îngrijită, cu drumuri de acces și chiar o curte cu gazon și copaci decorativi. Replica.md

„Casa din spatele meu, cum credeți, ce adăpostește aceasta? Eu mult timp nu am putut crede. Asta este o hulubărie. Se pare că el (Victor Gușan n.red.) are o pasiune și iubește atât de mult aceste păsări că le construiește astfel de case”, s-a mirat jurnalistul rus.

Fost agent KGB și șef al miliției tiraspolene, Gușan a fost unul din cei care l-au arestat pe Ilie Ilașcu în 1992, iar pe internet au apărut și imagini cu participarea sa în conflictul militar de pe Nistru. În ciuda trecutului său, Gușan a reușit să clădească un adevărat imperiu în regiune, iar despre el se spune că a stabilit relații de afaceri cu toți liderii de la Chișinău și își desfășoară nestingherit afacerile.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*