Lilian Carp: Important este să nu se transforme MAN în ”MANfia” imobiliară din municipiul Chișinău, asta este mare problemă

Deputatul PAS, Lilian Carp a declarat în cadrul unei emisiune de la N4, despre votul unor consilierilor municipali care mai votează și scheme de delapidarea terenurilor a mun. Chișinău. Precizând despre importanța ca viitorul partid a lui Ion Ceban să nu se transforme în partidul mafiei imobiliare.

Important este să nu se transforme MAN în ”MANfia” imobiliară din municipiul Chișinău, asta este mare problemă când în municipiu (n.r. Chișinău), în cadrul consiliului se votează anumite proiecte de decizie prin delapidare a unor terenuri sau vânzarea a unor terenuri la prețuri derizorii. Aceasta este marea problemă.

Indiferent cine este primarul municipiului Chișinău, trebuie să fie foarte vigilent în cadrul consiliului, asta este menirea unui primar.

Pe 17 februarie consilierii PSRM și PPDA au votat pentru vinderea la un preț mai mic de cât cel de piață a terenului adiacent al centru comercial UNIC. Capitala este sistematic delapidată de terenurile destinate pentru construcție, foarte multe blocuri sunt construite haotic fără a asigura o calitate minimă pentru locatari și locuitori. Dumitru Alaiba la acuzat pe Ion Ceban că pleacă mereu în deplasare când au loc scheme în consiliu municipal.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*