Ludovic Orban: Să ajungem până la visul pe care ni-l dorim fiecare dintre noi, românii cărora le bate inima pentru România Mare”

Astăzi a avut congresul PNL unde s-a ales noul președinte al partidului, Florin Câțu. Fostul președinte, Ludovic Orban a declarat că România și R. Moldova trebuie să se apropie și să ajungem să facem unirea pentru a forma din nou România Mare.

„Partidul Național Liberal a fost prezent în Basarabia încă din 2017. Am susținut PAS și Platforma DA să fie integrați în Partidul Popular European că partide asociate. Am susținut Platofma DA și PAS în toate bătăliile electorale care au fost date în Republica Moldova. Victoria de la Chișinău a lui Andrei Năstase, victoria din alegerile prezidențiale a Maiei Sandu și victoria de la alegerile parlamentare a PAS. Aceste victorii, sunt victorii cu impact geostrategic care permit pentru prima oară după o lungă perioada, că între România și Basarabia să existe cu adevărat șansă unei apropieri și, de ce nu, să ajungem până la visul pe care ni-l dorim fiecare dintre noi, românii cărora le bate inima pentru România Mare”, a menționat Ludovic Orban in cadrul Congresului PNL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*