Maia Sandu a înmânat ieri ”Ordinul Republicii” pentru promovarea imaginii R. Moldova. Un omagiu al muncii, talentului și excelenței acestor oameni

Președinta, Maia Sandu a oferit ”Ordinul de Onoare” mai multor personalități care au participat la promovarea imaginii Republicii Moldova și pentru abnegație și profesionalism și pentru optimismul și creativitatea cu care muncesc zi de zi.

Am înmânat ieri „Ordinul Republicii” unor personalități de excepție ale țării noastre pentru contribuția pe care au avut-o la promovarea imaginii Republicii Moldova în lume, pentru succesele profesionale atinse, pentru spiritul civic de care au dat dovadă și pentru implicarea activă în viața societății. Scrie în comunicatul de presă emis de Moldovagaz.

Distincțiile au fost înmânate cu prilejul celei de-a 30-a aniversări de la proclamarea Independenței țării și reprezintă un omagiu al muncii, talentului și excelenței acestor oameni.„Ordinul Republicii” a fost decernat și unor mari personalități care astăzi nu mai sunt printre noi, în semn de apreciere a contribuției lor la constituirea Republicii Moldova ca stat independent, suveran și liber.

Tot ieri, am înmânat distincții mai multor cadre didactice din diferite instituții de învățământ. Le-am mulțumit tuturor pentru abnegație și profesionalism și pentru optimismul și creativitatea cu care muncesc zi de zi. Vrem să construim un sistem educațional pe potriva provocărilor prezentului și viitorului.

Vrem să construim o societate care prețuiește educația. Putem face acest lucru împreună, apreciind și încurajând munca profesorilor care își fac datoria cu multă dăruire.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*