Maia Sandu a mers în stânga Nistrului pentru a discuta cu cetățenii, i-a asigurat că va depune toate eforturile pentru a păstra pacea și liniștea în țara noastră

Președinta Maia Sandu efectuează întâlniri cu cetățenii care locuiesc în sate, astăzi a mers în vizită și în localitatea Coșnița, care se află pe malul stâng al râului Nistru. Șefa statului depune eforturi pentru a uni societatea divizată timp de 75 de ani, în special în ultimii 30 de ani pe teme geopolitice. Este important ca toți locuitorii statului de pe ambele maluri ale Nistrului să fie solidari între ei pentru a depăși criza actuală și a merge împreună în Uniunea Europeană.

Maia Sandu: Astăzi am vizitat două localități de lângă Nistru. Și la Boșcana, pe malul drept, și la Coșnița, pe malul stâng, oamenii sunt îngrijorați de situația din regiune. I-am asigurat că securitatea cetățenilor de pe ambele maluri este preocuparea noastră majoră și că vom depune toate eforturile pentru a păstra pacea și liniștea în țara noastră.

Am discutat și despre problemele economice și sociale, amplificate de crizele cu care ne confruntăm. Am vorbit despre reforma justiției și securitatea energetică. Sunt multe lucruri de făcut pentru a îmbunătăți condițiile de viață ale oamenilor. Dar acum, mai mult ca altădată, este important să fim uniți și să răspundem la provocări cu solidaritate și responsabilitate, ca o societate matură care-și asumă pe deplin calea de dezvoltare aleasă – o cale pașnică, democratică. O cale europeană.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*