Maia Sandu a mers la Teatru fără paza de stat, cumpărându-și singură bilet. A stat în rândul doi, ca un om simplu

Actorul român, Marius Manole, a jucat astăzi alături de actorul Anatol Durbală, două reprezentații a piesei de teatru ”Eu sunt vântul” la Teatrul Alexei Mateevici din Chișinău. Surpriza serii a venit din sală, o surpriză neașteptat de simplă și onorabilă, Maia Sandu. Peședinta Maia Sandu a venit la teatru fără paza oferită de SPP și s-a așezat în rândul doi, printre cei 60 de spectatori, achitându-și singură biletul ca orice cetățean de rând, fără a profita de funcția pe care o deține timp de doi ani.

Marius Manole: Bucuria reîntâlnirii cu publicul de aici, un public cald și dornic să vadă teatru.

Bucuria zilei însă a fost și mai mare când, în sala de numai 60 de locuri, a intrat o doamnă și s-a așezat discret undeva în rândul 2. La prima vedere am crezut ca este doamna Președinte Maia Sandu. Dar imediat mi-am revenit și mi-am dat seama că nu avea cum. Fără SPP, fără tam tam, fără să se facă mare eveniment mediatic… nu, n-are cum. Doar că ce sa vezi, doamna discretă din rândul 2 era chiar președinta Maia Sandu care și-a cumpărat bilet. Am fost invidios pe colegii mei din Basarabia că au norocul ăsta.

Să aibă un asemenea președinte. Mâine voi înainta cererea de cetățenie, așa că sunt fericit să vă anunț că eu sunt mândru de președintele meu.

7 comentarii

  1. Și eu as fi deosebit de mandru sa am un asemenea presedinte,nu un individ care-si vede doar interesul propriu și personal!
    RESPECT d-nei MAIA SANDU!

  2. Daca toti sefii de stat, de guverne, de intreprinderi si fel de fel de organizatii, si mpreuna cu ei si oamenii de afaceri din lumea intreaga ar fi ca Maya, am avea o alta societate: constienta, cu un inalt spirit de responsabilitate si cu aspiratii pentru un viitor mai prosper pentru generatiile, care vor urma.

  3. Oamenii cu bun simt niciodata n-au profitat numai de ce e special pentru ei,s-au simțit bine în pielea lor de om nu de mari domni cum am mai avut și cum se practica în statele corupte și dictatoriale,avem o bucurie imensa si ne mândrim cu acest președinte modest și plin de demnitate și patriotizm.

  4. Pentru cine să scrii comentarii? Pentru ce care sunt cum eu de mult zic:-”dacă toți ar fi ca mine nu am avea nevoie de polițiști , procurori, că ei numai agravează stare, ba mai mult nici de paznici nu ar fi necesitate” . nu are sens, pentru cei care nu sunt dar capabil de a citi asta nu-i va face cum se dorește, iar pentru cei la care ar avea efect încă nu pot citi, așa că creșterea unor astfel de oameni, modești, cinstiți le părinților(dar mai mult de a cui sămânță este) și societății(în oraș aproape imposibil). Trebuie de reîntors religia cu adevărat în societate nu numai în compania de alegeri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*