Maia Sandu a spus Adevărul despre Transnistria. Senatorul rus, Alexei Pușkov recunoaște că ne vând gazul scump și nu-i interesează de unde luăm bani pentru a plăti

Presa și senatorii ruși ”au luat foc” când au văzut declarațiile tranșante ale președintei Republicii Moldova, Maia Sandu despre războiul din Transnistria. Senatorul rus Alexei Pușkov a scris pe canalul său de Telegram că simte ostilitate și a recunoscut că Rusia vinde foarte scump gazul Republicii Moldova și nu-l interesează de unde iau banii cetățenii ca să achite facturile la gaz.

În cadrul unui interviu șefa statului a declarat Maia Sandu:

Războiul din Transnistria a fost o tentativă de a opri procesul de obținere a Independenței a Republicii Moldova.
Este foarte clar pentru toți că Federația Rusă a trimis oameni în această acțiune împotriva Republicii Moldova
.

Și ce disponibilitate pentru cooperare se așteaptă conducerea Moldovei de la Rusia după astfel de declarații? Cred că deja eram prea corecti. Cu astfel de declarații ale Președintelui Republicii Moldova, care incită la ostilitate față de Rusia, nu există niciun motiv să intrăm în situația financiară dificilă a conducerii de la Chișinău. Trebuie să plătești gazul, iar de unde ia Sandu banii e treaba ei, nu a noastră. A scris senatorul rus Alexei Pușkov pe canalul său de telegram.

Pune Like / Distribuie Știrea

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*