Maia Sandu a vorbit cu David McAllister, președintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European, despre importanța aderării R. Moldova la UE

Președinta R.Moldova, Maia Sandu a avut astăzi o întrevedere cu Președintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European. Cei doi au discutat despre preocupările cele mai importante la acest moment ale țării noastre.

Maia Sandu: Am avut o discuție bună, în această dimineață, cu David McAllister, președintele Comitetului pentru Afaceri Externe al Parlamentului European. Am vorbit despre situația de securitate din regiunea noastră, despre agenda de reforme a Republicii Moldova și despre capacitatea Guvernului de a gestiona crizele cu care se confruntă țara în această perioadă. Am făcut un schimb de opinii despre agenda de reforme a Republicii Moldova, sprijinul umanitar pe care îl oferă țara noastră refugiaților din Ucraina și parcursul european al țării.Aderarea la Uniunea Europeană oferă țării noastre șansa de a rămâne parte a lumii libere și de a le asigura cetățenilor un viitor pașnic și prosper. De aceea, vom continua eforturile noastre de promovare a integrării europene.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*