Maia SANDU: Am fost jefuiți, am fost hărțuiți, am fost alungați din țara noastră, este clar că avem motive să fim supărați. Trebuie să învățăm să trecem peste aceste experiențe dramatice

Președinta, Maia Sandu, a declarat că avem o moștenirea monstruoasă a ultimelor guvernări, intenția actualei guvernări este bună, trebuie să fim solidari și să punem umărul pentru a construi un stat de drept după dramele pe care le au trecut cetățenii acestui stat mic. A declarat președinta Republicii Moldova, la TVR Moldova.

Sunt mai preocupată de faptul că lipsește încrederea în societate în general, între oameni. NU mai avem răbdare să analizăm, să vedem ce s-a întâmplat pe bună dreptate. Vin aceste valuri de ură, de critici la repezeală, Asta este probleme majoră. Noi putem să construim ceva aici, noi putem să devenim puternici ca societate doar dacă o să scăpăm de acele sechele ale trecutului.


Pentru că e clar, am fost jefuiți, am fost hărțuiți, am fost alungați din țara noastră, este clar că avem motive să fim supărați. Trebuie să învățăm să trecem peste aceste experiențe dramatice și să începem să credem unii în alții pentru că altfel de unul singur nu reușești să faci nimic.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*