Maia Sandu: Am sădit ghindă de stejar pentru a ajuta la regenerarea naturală a pădurii. Acționând împreună, putem lăsa generațiilor următoare o țară verde, sănătoasă și prosperă

Președinta Maia Sandu: Astăzi, de Ziua națională a tineretului, împreună cu câțiva tineri, dar și colegi vârstnici interesați de protecția mediului, am mers în rezervația Plaiul Fagului din satul Bahmut, Călărași, unde am sădit ghindă de stejar pentru a ajuta la regenerarea naturală a pădurii. Astfel ne-am alăturat Campaniei naționale de înverzire a plaiului, care a început sâmbătă, pe 13 noiembrie.

Felicitări tuturor celor care au participat ieri și azi la plantare în diferite localități din țară, inclusiv colegilor din Guvern și Parlament și celor din secretariatul Președinției. Efortul nostru comun e o contribuție importantă pentru viitorul Republicii Moldova.

Campania de înverzire va continua până pe 27 noiembrie. Implică-te și tu! Verifică pe pagina mediu.gov.md unde și când vor avea loc activități de înverzire în localitatea ta și ieși la plantat pădure! Acționând împreună, putem lăsa generațiilor următoare o țară verde, sănătoasă și prosperă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*