Maia Sandu: Curtea de Conturi a fost ținută departe de MoldovaGaz, intenționat. După care și lege s-a aprobat ca să nu se facă acest control și asta sa făcut de către conducătorii care s-au perindat în funcții

Președinta Maia Sandu a declarat la TV8 că timp de 20 de ani Curtea de Conturi nu a făcut un audit la MoldovaGaz, pentru acest fapt a fost adoptată o lege de către fostele conduceri. Declarația a fost făcută în Contextul demarării de către Guvern a unui audit al companiei MoldovaGaz pentru a verifica datoriile reale și cum au fost cauzate.

Maia Sandu: Eu vreau să sper că la Curtea de conturi se vor găsi suficienți oameni competenți care vor intra în această echipă și vom avea un rezultat acestui control, pentru că noi ne dorim un control. Am tot vorbit că douăzeci de ani, curtea de conturi a fost ținută departe de MoldovaGaz, intenționat.

După care și lege s-a aprobat ca să nu se facă acest control și asta sa făcut de către conducătorii care s-au perindat în funcții, în Republica Moldova. Acum e greu să spun ce se întâmplă în Curtea de Conturi și ce oameni și în ce măsură oamenii delegați în această misiune sunt potriviți.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*