Maia Sandu: Eu sunt în proces de judecată cu Șor și procesul durează. Președinta urmează să decidă dacă îl va acționa în judecată pe Șor

„Eu sunt în proces de judecată cu Șor și procesul durează deja de 4 ani. Asta este justiția. O să văd ce o să fac și în cazul acesta. Nu am așteptări mari de la justiție”.

„Din păcate aceste metode a minți oamenii se complică, evoluează în sensul negativ. Intenția este să prezinte un fals cât mai aproape de adevăr. Tehnologiile noi, pe lângă multiplele beneficii, au și anumite riscuri. Vedem că în RM există un anumit grad de imunitate al cetățenilor la aceste falsuri. Data viitoare s-ar putea ca această încleiere de imagine să poate fi făcută mai profesionist și să ducă în eroare cât mai multă lume. Avem nevoie de o Legislație mai dură. Oamenii trebuie să se lupte cu falsurile de la TV, internet. E necesar să putem învăța care sunt riscurile celor care vor să ne mintă și statul trebuie să interprindă măsuri în acest caz”, a declarat Maia Sandu la emisiunea „Cabinetul din umbră” de la Jurnal TV.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*