Maia Sandu în vizită la Dubăsarii Vechii: M-am bucurat să-i văd optimiști și cu gândul la pace, în ciuda situației din regiune, marcată profund de război

Președinta Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru în comuna Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni, unde s-a întâlnit cu locuitorii, în cadrul discuțiile au abordat subiectele crizei refugiaților, pacea din regiune, proiectele lansate de actuala guvernare. Locuitorii s-au arătat optimiști și dispuși să fi uniți pentru un viitor mai bun și sigur acasă.

Maia Sandu: Am discutat în această după-amiază cu locuitorii comunei Dubăsarii Vechi din raionul Criuleni. M-am bucurat să-i văd optimiști și cu gândul la pace, în ciuda situației din regiune, marcată profund de război. Le-am spus că pacea este grija noastră principală, ea stând la baza dezvoltării țării și a viitorului prosper și sigur. La Dubăsarii Vechi, oamenii cred în puterea binelui, cred în schimbările pe care le-am pornit în țară și sunt gata să pună umărul la ele.

Avem nevoie de unitate pentru a rezolva problemele economice și sociale, pentru a curăță justiția sau a îmbunătăți nivelul de trai în localitățile noastre. Pentru a face din Moldova țara europeană pe care ne-o dorim.

Le-am mulțumit oamenilor pentru primire și susținere, am aplaudat formația folclorică din localitate, iar înainte de plecare, am trecut pe la Biserica din acest sat. Este unul dintre lăcașele care păstrează neștearsă amprenta trecutului și pe al cărui teritoriu se află un cavou-unicat proiectat de celebrul Alexandru Bernardazzi.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*