Maia Sandu l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru realegerea în funcția de președinte al Franței

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru realegerea în funcția de Președinte al Franței. Realegerea lui Macron, înseamnă o continuitate a unității întregii Europe și construirea democrației. Emmanuel Macron, a învins-o pe contracandidata sa dreaptă Marine Le Pen, cu aproximativ 58% din sufragii. Franța fiind un aliat cheie în dezvoltarea și continuarea procesului de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană.

Cele mai calde felicitări ale mele, adresate lui Emmanuel Macron, pentru realegerea sa în funcția de președinte al Franței. În aceste vremuri dificile, o conducere puternică este esențială pentru Europa. Franța este partenerul nostru puternic și de încredere și așteptăm cu nerăbdare să continuăm să construim împreună democrația acasă și pacea în Europa. A scris pe pagina sa de twiter, Maia Sandu.

Maia Sandu a avut o întrevedere cu Emmanuel Macron pe 12 noiembrie 2021, în cadrul discuțiilor au fost abordate domeniile digitalizării, infrastructurii, securității energetice. Franța va investi în dezvoltarea sistemelor de irigare și împădurire a Republicii Moldova.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*