Maia Sandu la felicitat pe canotorul Serghei Tarnovschi cu ocazia câștigării a Medalei de Aur la proba de 500 m la campionatul mondial din Canada.

Președinta Maia Sandu la felicitat pe canotorul Serghei Tarnovschi cu ocazia câștigării a Medalei de Aur la proba de 500 m la campionatul mondial din Canada.

Maia Sandu: O veste îmbucurătoare a venit ieri seara din Canada – canotorul moldovean Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur la distanța de 5000 de metri la Campionatul Mondial de canoe sprint. Titlul de campion mondial a fost câștigat de Serghei exact la un an după ce obținea bronzul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Îl felicit pentru că-și continuă parcursul de succes și-i mulțumesc pentru că, datorită efortului și perseverenței sale, drapelul Republicii Moldova este arborat pe cele mai înalte podiumuri sportive din lume.Le felicit și pe membrele echipajului de canoe dublu, Maria Olărașu și Daniela Cociu, care s-au clasat pe locul șapte la distanța de 500 de metru. Mult succes tuturor și la cât mai multe victorii!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*