Maia Sandu la Leova: Ne propunem atragerea investițiilor pentru a asigura mai multe locuri de muncă și creșterea veniturilor cetățenilor, realizarea proiectelor de infrastructură de importanță națională și locală.

Președinta Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru în raionul Leova – Borogani și Tomai, a discutat probleme localităților cu locuitorii acestora și le-a prezentat ce și-a propus pentru viitor: atragerea investițiilor pentru a asigura mai multe locuri de muncă și creșterea veniturilor cetățenilor, realizarea proiectelor de infrastructură de importanță națională și locală.

Maia Sandu: Astăzi am mers în două localități din raionul Leova – Borogani și Tomai. Am discutat despre problemele localităților, dar și despre schimbările pe care le-am pornit în țară. Am explicat ce am reușit să facem până acum și ce ne propunem să facem în viitorul apropiat – reforma justiției, îmbunătățirea mediului de afaceri și atragerea investițiilor pentru a asigura mai multe locuri de muncă și creșterea veniturilor cetățenilor, realizarea proiectelor de infrastructură de importanță națională și locală.

Relansarea economiei și combaterea corupției ne vor permite să obținem mai multe resurse pentru educație și sistemul medical, pentru o mai bună protecție socială a categoriilor vulnerabile. Pentru a reuși, avem în continuare nevoie de susținerea și implicarea cetățenilor.Și pentru că una dintre prioritățile momentului este lupta cu pandemia, i-am încurajat pe oameni să se vaccineze – este cea mai bună dovadă de solidaritate și grijă față de oamenii de lângă noi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*