×

Maia Sandu la numit pe Andrei Spînu, în funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Maia Sandu la numit pe Andrei Spînu, în funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova.

Președinta Maia Sandu, la numit pe Veaceslav Negruța funcția de consilier în domeniul economic, anterior a activat în calitate Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova. Începând de mâine, 14 februarie 2023, fost vice-ministru Andrei Spînu va deține funcția de Secretar General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova. Decretul A fost semnat pe 13 februarie de către Președinta Maia Sandu.

Andrei Spînu a deținut funcția de vice-ministru și ministru al Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, în Guvernul Gavrilița. Reamintim că Natalia Gavrilița a anunțat pe data de 10 februarie că renunța la funcția de prim-ministru al Republicii Moldova, astfel tot cabinetul de miniștri a plecat în demisie.

Pe durata aflării lui Andrei Spînu în fruntea Ministerului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, a trebuit să facă față crizei energetice, să negocieze prețul la gazele naturale livrate de Federația Rusă, aprovizinare cu gaz și energie electrică din România și Uniunea Europeană.

Partajează acest conținut:

Publică comentariul