Maia Sandu răspunde Marinei Tauber: Dacă din țara asta nu s-ar fi furat miliarde de lei în trecut, inclusiv de unii politicieni care încearcă să folosească nenorocirea cetățenilor cărându-i prin piețe, atunci evident că resursele ar fi fost mai mari

Președinta Maia Sandu a răspuns azi Marinei Tauber și Partidului Șor care se folosesc de nenorocirea oamenilor și scot în piețe la proteste sau la președinție pentru a obține capital și piar politic dar nu pentru ai ajuta cu proiecte de legi în parlament. Șefa statului a menționat că guvernul a mărit pensia cu aproape 14 procente, a alocat pentru agricultori, a compensat cu 3 miliarde de lei pentru energia termică și gazul consumat în sezonul rece.

Dacă din țara asta nu s-ar fi furat miliarde de lei în trecut, inclusiv de unii politicieni care încearcă să folosească nenorocirea cetățenilor cărându-i prin piețe, atunci evident că resursele ar fi fost mai mari și am fi putut să ajutăm mai multă lume. Asta este realitatea și în continuare o să facem tot ce putem din fonduri interne, din fonduri externe ca să-i putem săi ajutăm pe oameni să treacă mai ușor peste această criză economică. A declarat Maia Sandu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*