MAIA SANDU: Suntem șocați, alături de o lume întreagă, de masacrul din orașul Bucea de lângă Kyiv. Moldova condamnă cu fermitate aceste crime împotriva umanității

Președinta Maia Sandu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook la masacrul făcut de militarii ruși în orașul Bucea de la Kiev, unde au fost omorâți peste 300 de civili. Președinta condamnat masacrul din Ucraina și a anunțat ziua de 4 aprilie, zi de doliu național în memoria tuturor vieților pierdute în războiul din țara vecină.

Suntem șocați, alături de o lume întreagă, de masacrul din orașul Bucea de lângă Kyiv. Moldova condamnă cu fermitate aceste crime împotriva umanității, la fel cum condamnă acest război ilegal și neprovocat, declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei. Vom declara pentru mâine, 4 aprilie 2022, zi de doliu național în memoria tuturor vieților nevinovate pierdute, în ultimele 39 de zile, în Ucraina. A scris Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu.

Astăzi pe internet au apărut mai multe clipuri și imagini cu persoane care au fost împușcate de invadatori după ce le-au legat cu mâinele la spate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*